tirsdag 22. februar 2011

Bildefortelling

Her er en bildefortelling som jeg produserte i 2007 - da jeg gjennomførte den samme modulen som Vest-Lofoten og Rana:

Legge inn bildefortelling i bloggen

Når du har opprettet en ny blogg på Blogger.com, så må du gjøre en endring i blogginnstillingene for å kunne legge inn videoer:

Logg deg på bloggen din, velg Utforming og deretter Innstillinger. Under arkfanen Grunnleggende må du rulle helt ned til Globale innstillinger. Her ser du noen valg for teksteditor. Her må du velge Gammelt redigeringsprogram og lagre endringene. Når du neste gang skal skrive et innlegg, vil du få tilgang til et videoikon der du kan sette inn videoer i innlegget ditt - eksempelvis en bildefortelling laget i PhotoStory.

mandag 21. februar 2011

Oppstart dag 1

I dag er det klart for oppstart første dag i Modul 7 i skolelederutdanningen. Modulen heter "IKT i administrasjon, pedagogikk og utvikling". I løpet av dagen skal vi blant annet komme i gang med blogging - det blir spennende. I tillegg skal det arbeides en del med bildefortellinger og PhotoStory.

fredag 18. februar 2011

Ut på jobbreise...

I neste uke bærer det avgårde til Leknes, der jeg i lag med NON fra UiN skal forelese i modul 7 av skolelederutdanningen. Modulen heter "IKT i administrasjon, pedagogikk og utvikling". Gleder meg!